24 Eylül 2023

Vazgeç Gönül Sevda Akçay Becer Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,8 TL
Yazarı: Sevda Akçay Becer
Çevirmen: Sevda Akçay Becer

Vazgeç Gönül indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sevda Akçay Becer olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Vazgeç Gönül eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Vazgeç Gönül ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Vazgeç Gönül TIKLA PDF İNDİR !

Vazgeç Gönül Yazarı Kimdir ?

Vazgeç Gönül yazarı Sevda Akçay Becer 'dır. Sevda Akçay Becer yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Vazgeç Gönül PDF indir oku

Vazgeç Gönül indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Vazgeç Gönül TIKLA PDF İNDİR !

Vazgeç Gönül TIKLA PDF İNDİR !
Belki de yazdıklarım çok değersiz, kimilerine göre bir anlam da teşkil etmeyebilir ama ben sana yazdığımda kalemime engel olamadım hiçbir zaman, yüreğime engel olmadığım gibi... Boş ver sen kimin ne düşündüğünü, sana yazdığımda dirildim ben, her gece ve her sabah…

Bu sözlerim sensizlikle başa çıkamadığım anlarda yazıldı, özlediğim, susadığım ve çok zor da olsa vazgeçmeyi başardım diyemem yalan söyleyemem... En azından denedim, yine senden değil de kendimden vazgeçtim...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 105

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Cinius Vazgeç Gönül TIKLA PDF İNDİR !Vazgeç Gönül TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Vazgeç Gönül, Sevda Akçay Becer

Yorum Gönder