24 Eylül 2023

Kumrular Bahri Gördebak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,15 TL
Yazarı: Bahri Gördebak
Çevirmen: Bahri Gördebak

Kumrular indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bahri Gördebak olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kumrular eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kumrular ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kumrular TIKLA PDF İNDİR !

Kumrular Yazarı Kimdir ?

Kumrular yazarı Bahri Gördebak 'dır. Bahri Gördebak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Kumrular PDF indir oku

Kumrular indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kumrular TIKLA PDF İNDİR !

Kumrular TIKLA PDF İNDİR !
Yarıengelli, bir engelli gibi engeli açık seçik olan biri değildir. Bizim gönüllerimizdedir engellerimiz. Kimimizin gönlü topal,kimimizinki kördür. Bizler engelli insanların aksine, sağlıklıgörünürüz ve sağlıklı insanların gittiği okullara gider, onların çalıştığı işlerde çalışırız. Ama aslındasağlıklı değilizdir.

Tıpkı bende görülebileceği gibi, yarı engelliler birbirlerini bulurlar her yerde. İnançları ya da görüşleri ne olursa olsun, onlar birbirlerini görünce tanırlar. Birbirlerine sahip çıkarlar. Onların engellilerinki gibi dernekleri, vakıfları yoktur. Yarı engelliler, geceleri yaşarlar ve hep yorgundurlar. Yorgunluk bir yarı engellinin alametifarikasıdır.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 246

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Cinius Kumrular TIKLA PDF İNDİR !Kumrular TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Kumrular, Bahri Gördebak

Yorum Gönder