8 Eylül 2023

Şişman Kız Tombul Teyze Tülay Üstündağ Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,04 TL
Yazarı: Tülay Üstündağ
Çevirmen: Tülay Üstündağ

Şişman Kız Tombul Teyze indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tülay Üstündağ olan ve Elma Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şişman Kız Tombul Teyze eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şişman Kız Tombul Teyze ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şişman Kız Tombul Teyze TIKLA PDF İNDİR !

Şişman Kız Tombul Teyze Yazarı Kimdir ?

Şişman Kız Tombul Teyze yazarı Tülay Üstündağ 'dır. Tülay Üstündağ yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Şişman Kız Tombul Teyze PDF indir oku

Şişman Kız Tombul Teyze indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Elma Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şişman Kız Tombul Teyze TIKLA PDF İNDİR !

Şişman Kız Tombul Teyze TIKLA PDF İNDİR !

Şişman Kız Tombul Teyze, birçok dikkat çekici özelliği yanı sıra Yaratıcı Drama eğitmenliği ile Türkiye'nin ilkleri arasına girmiş bir eğitimcinin, bir uzmanın anıları ve öz yaşam öyküsünü aktarıyor okuyucuya.


Ankara'nın eski zamanlarından Kıbrıs'ın güneşli denizine Küba'nın tütün kokan akşamlarına kadar uzanan bir öykü bu. İçinde gençleri, çocukları, yetişkinleri sevgisiyle, özeniyle besleyen bir öykü…


Elma Yayınevi, eğitimle büyüyen eğitimle çoğalan ve eğittikçe nefes alan bir hocanın kitabında yeniden merhaba diyor sizlere.


Şişman Kız Tombul Teyze;


Öyleyse zihnimde yeni izler yaratmak için gitmeye devam etmeli. Başka coğrafyalara gittikçe kendimi bulduğumu gördüm. Tülay'la aram zamanla daha da iyileşti. Eskiye göre birbirimizle iyi geçiniyoruz. Aramayı sürdürmeli...



(Tanıtım Bülteninden)



Şişman Kız Tombul Teyze TIKLA PDF İNDİR !Şişman Kız Tombul Teyze TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Şişman Kız Tombul Teyze, Tülay Üstündağ

Yorum Gönder