8 Eylül 2023

Hoşça Kal Sümeyra Seyfettin Dilekçi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Seyfettin Dilekçi
Çevirmen: Seyfettin Dilekçi

Hoşça Kal Sümeyra indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Seyfettin Dilekçi olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hoşça Kal Sümeyra eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hoşça Kal Sümeyra ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hoşça Kal Sümeyra TIKLA PDF İNDİR !

Hoşça Kal Sümeyra Yazarı Kimdir ?

Hoşça Kal Sümeyra yazarı Seyfettin Dilekçi 'dır. Seyfettin Dilekçi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Hoşça Kal Sümeyra PDF indir oku

Hoşça Kal Sümeyra indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hoşça Kal Sümeyra TIKLA PDF İNDİR !

Hoşça Kal Sümeyra TIKLA PDF İNDİR ! "Vay, senin Allah'ına kurban olurum." söylemi benim için bir ilk olsa da ileriki dönemlerde, çok daha ilginç, farklı, olumlu söz ve davranışlarıyla beni çok duygulandırıyordu. Bu tip söylemlerini bazen Kürtçe söylüyor, sonra da Türkçeye çeviriyordu. Yaptığı mizahlarla, esprilerle ve söylemleriyle de bazen bana Edebiyat öğretmenim, Murat hocayı da hatırlatıyordu.

(Tanıtım Bülteninden)

Hoşça Kal Sümeyra TIKLA PDF İNDİR !Hoşça Kal Sümeyra TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Hoşça Kal Sümeyra, Seyfettin Dilekçi

Yorum Gönder