26 Eylül 2023

Sahte Yüzler Zenife Pınar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Zenife Pınar
Çevirmen: Zenife Pınar

Sahte Yüzler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zenife Pınar olan ve Zeyrek yayınevinin yayınlamış olduğu, 338 sayfalık Sahte Yüzler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sahte Yüzler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sahte Yüzler TIKLA PDF İNDİR !

Sahte Yüzler Yazarı Kimdir ?

Sahte Yüzler yazarı Zenife Pınar 'dır. Zenife Pınar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sahte Yüzler PDF indir oku

Sahte Yüzler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zeyrek yayınevi tarafından yayınlanan, 338 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sahte Yüzler TIKLA PDF İNDİR !

Sahte Yüzler TIKLA PDF İNDİR !

Mesleğinde son derece başarılı, kariyer sahibi, güçlü kişiliği ve yakışıklılığıyla etrafında hayranlık uyandıran doktor Can, ayrıca iyi bir eş, iyi bir babaydı. onun için en önemli iki şey mesleği ve ailesiydi. Hayata daima olumlu bakan Doktor Can, bu bakış açısıyla ve güçlü kişiliğiyle üstesinden gelinemeyecek problem olmadığını düşünmüştür hep. Ta'ki genç ve güzel karısıyla büyük bir hevesle çıktıkları tatilde, bir sabah yürüyüşünden döndükten sonra karısını kanlar içinde cesediyle karşılaşana kadar.

Kim? Ne için ? Neden ?

Kafasında bu sorularla, hayatını alt üst eden bu tüyler ürpertici ve trajik olayla başetmeye çalışmanın imkansızlığı içinde bocalarken, kaderin insanın üzerine ördüğü kalın ağlara bir şey yapılamayacağı düşüncesini taşıyordu.

(Tanıtım Bülteninden)

Sahte Yüzler TIKLA PDF İNDİR !Sahte Yüzler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sahte Yüzler, Zenife Pınar

Yorum Gönder