17 Şubat 2022

Europa Tim Parks Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,3 TL
Yazarı: Tim Parks
Çevirmen: Roza Hakmen

Europa indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tim Parks olan ve Alef yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Europa eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Europa ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Europa TIKLA PDF İNDİR !

Europa Yazarı Kimdir ?

Europa yazarı Tim Parks 'dır. Tim Parks yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Europa PDF indir oku

Europa indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alef yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Europa TIKLA PDF İNDİR !

Europa TIKLA PDF İNDİR !
Milano Üniversitesinde İngilizce okutmanı olan Jerry Marlow'un Avrupa Topluluğunun kalbi Strasbourg'a yolculuğu, aynı üniversiteden meslektaşları ve öğrencilerle dolu bir tur otobüsünün arka sırasında, ortanın sağındaki koltukta başlar. Avrupa'nın damarlarında ilerlerken, saplantı derecesinde bir arzunun peşinden Jerry'nin zihninin dehlizlerine girer, zaman zaman aklın sınırlarında dolaşırız. Otobüsteki herkesin bir diğeriyle ilgili bazı niyetleri vardır, her şey birbiriyle bağlantılıdır: Aşk, arkadaşlık, ölüm, Eski Yunan, Fransız Devrimi ve tabii Avrupa...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 304

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Alef Europa TIKLA PDF İNDİR !Europa TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Europa, Tim Parks

Yorum Gönder