31 Ekim 2023

Büyük Deniz Yükseliyor Uygar Şirin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,89 TL
Yazarı: Uygar Şirin
Çevirmen: Uygar Şirin

Büyük Deniz Yükseliyor indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Uygar Şirin olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Büyük Deniz Yükseliyor eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Büyük Deniz Yükseliyor ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Büyük Deniz Yükseliyor TIKLA PDF İNDİR !

Büyük Deniz Yükseliyor Yazarı Kimdir ?

Büyük Deniz Yükseliyor yazarı Uygar Şirin 'dır. Uygar Şirin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Büyük Deniz Yükseliyor PDF indir oku

Büyük Deniz Yükseliyor indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Büyük Deniz Yükseliyor TIKLA PDF İNDİR !

Büyük Deniz Yükseliyor TIKLA PDF İNDİR !
Çekip giden sevgilisinin bıraktığı boşlukta boğulan genç bir adam... Babasının gölgesiyle kavgalı bir diğeri... Ve yazarlık hayalini kovalayan genç bir kadın... Şimdi hayatları değişiyor. Ada'da sular yükseliyor. Gerçek gibi görünen düşler, kurtarıcı gibi görülen çocuklar ve sonsuzluğun bir aya sıkıştığı yeni bir devir... Artık herkesin kendi kaderini çizmesi, kendi öyküsünü yazması gerekiyor.

"Seni yazıymışsın gibi seviyorum. Boş kâğıtta çizgi oluyorsun, umut veriyorsun. Öbür çizgilerle birleşip sözcük oluyorsun, anlam veriyorsun. Yüzlerce sözcüğe dönüşüyorsun, yaşam veriyorsun. Bir yandan öğretiyorsun, bir yandan da ne az bildiğimi, ne az olduğumu anımsatıyorsun. Yaşamım büyüyor, ölüm gözümde büyüyor. Sen kâğıtları dolduruyorsun, ben belleğime kazıyorum."
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 380

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 305

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kırmızı Kedi Büyük Deniz Yükseliyor TIKLA PDF İNDİR !Büyük Deniz Yükseliyor TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Büyük Deniz Yükseliyor, Uygar Şirin

Yorum Gönder