26 Eylül 2023

İyiki'm Özgür Karakaya Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Özgür Karakaya
Çevirmen: Özgür Karakaya

İyiki'm indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Özgür Karakaya olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, 128 sayfalık İyiki'm eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İyiki'm ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İyiki'm TIKLA PDF İNDİR !

İyiki'm Yazarı Kimdir ?

İyiki'm yazarı Özgür Karakaya 'dır. Özgür Karakaya yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

İyiki'm PDF indir oku

İyiki'm indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, 128 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İyiki'm TIKLA PDF İNDİR !

İyiki'm TIKLA PDF İNDİR !

"Bir insan yaşadığı sürece her ne olursa olsun hayallerinden vazgeçmemelidir. İnsana yaşama sevinci veren onu sürekli besleyen hayalleridir. Hayalleri elinden alınan bir insanın, aslında hayatının da elinden alındığını bilmesi gerekir."

"Yazar, bu romanında bazı insani duyguların her türlü zor koşullar altında kalınsa bile hâlâ nasıl korunabildiğini, gerçek aşkın ve arkadaşlığın insanın hayatında ne denli önemli etkilere sebep olabildiğini gözler önüne seriyor."

"Gerçek bir olaydan esinlenerek kaleme alınan bu romanda; yaşlı bir edebiyat öğretmeninin uzun zaman göremediği eski bir arkadaşını bulabilme umuduyla çıktığı yolda, genç bir arkadaşa tesadüf etmesi sonucu tren seyahati esnasında öğrendiği gerçek yaşanmış bir aşk hikâyesine tanık olacaksınız…"

"Bir insanın yaşadığının varlığını, hayattan neler aldığından ziyade hayata karşı neler verebildiği kanıtlar."

"Bazen hayatta tesadüf ettiğimiz bir insan bazen
de okuduğumuz tek bir kitap bizi baştan aşağı değiştirebilir…"

"Yaşadığımız sürece başımıza nelerin gelebileceğini bilemeyiz. Ta ki gelip bizi buluncaya kadar..."

(Tanıtım Bülteninden)

İyiki'm TIKLA PDF İNDİR !İyiki'm TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, İyiki'm, Özgür Karakaya

Yorum Gönder