26 Eylül 2023

Mavi Göz Recep Akkaya Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,6 TL
Yazarı: Recep Akkaya
Çevirmen: Recep Akkaya

Mavi Göz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Recep Akkaya olan ve Perseus Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 180 sayfalık Mavi Göz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mavi Göz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mavi Göz TIKLA PDF İNDİR !

Mavi Göz Yazarı Kimdir ?

Mavi Göz yazarı Recep Akkaya 'dır. Recep Akkaya yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Mavi Göz PDF indir oku

Mavi Göz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Perseus Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 180 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mavi Göz TIKLA PDF İNDİR !

Mavi Göz TIKLA PDF İNDİR !

Adam kadına sarılmış, okşuyordu. Romantik bir atmosfer vardı, sevişmeye başladılar, ateşleri yükseldi. Dakikalar ilerledikçe sevişmeleri yerini sert hareketlere bıraktı, kadının kafa hareketlerinden bir şeyler söylediği belliydi ama videonun sesi yoktu. Yavaş yavaş adamın elinden kurtulma isteği hissedilmeye başladı.

Kadın çarşafı çekerek yatağın bir yerlerine tutunarak kurtulmaya çalışıyor, adam ise bırakmıyordu. Bir an adamın elinden kurtuldu ama yataktan inerken tekrar yakalandı. Kısa bir boğuşma oldu, yüzleri neredeyse görünecekti ki yine arkalarını döndüler. Durum biraz yoluna girmiş, belli ki adamın zoruyla kadın dizginlenmişti.

Bir anda Beril'in nereden geldiğini anlamadığı, kayışlar ve işkence aletleri girmişti görüntüye. Belli ki, montaj yapılmış arada bazı görüntüler atılmıştı. Adam, ağzı bağlanmış ve kelepçelenmiş kadına palaskayla ve çiviyle işkence ediyordu. Beril beyninden vurulmuşa göndü, gördüklerine inanamıyordu.

Bunasıl olabiliyordu, buna nasıl müdahale edilmiyordu.

Darkweb'in gerçeğiyle yüzleşti.

(Tanıtım Bülteninden)

Mavi Göz TIKLA PDF İNDİR !Mavi Göz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Mavi Göz, Recep Akkaya

Yorum Gönder