27 Eylül 2023

Düş Yakamdan Hayat Adil Serkan Satı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Adil Serkan Satı
Çevirmen: Adil Serkan Satı

Düş Yakamdan Hayat indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Adil Serkan Satı olan ve Kuytu Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 176 sayfalık Düş Yakamdan Hayat eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Düş Yakamdan Hayat ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Düş Yakamdan Hayat TIKLA PDF İNDİR !

Düş Yakamdan Hayat Yazarı Kimdir ?

Düş Yakamdan Hayat yazarı Adil Serkan Satı 'dır. Adil Serkan Satı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Düş Yakamdan Hayat PDF indir oku

Düş Yakamdan Hayat indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kuytu Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 176 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Düş Yakamdan Hayat TIKLA PDF İNDİR !

Düş Yakamdan Hayat TIKLA PDF İNDİR !

Beklenip de ortalıkta görünmediği, gerçekten gittiğinin anlaşıldığı ikinci günün akşamı, annesi Ruhiye teyze evde bulduğu peçeteye yazılmış bir yazıyı gösterdi kahvehane ahalisine. Aynen şunlar yazılıydı kağıtta;

"Ruhum! Ey ezik büzük görünen ama benim sevgiden saygıdan boynu bükük duran ruhum! Aç artık gözlerini. Birlikteyken anlamıyorlarsa yokluğunda anlayacaklardır. Bin ve git hayal dünyasının Gülcemal Vapuruna. Para istemez, bilet istemez, bilirim gönül de gitmeyi istemez ama kalmak ölümden beter madem .......r git işte, hâlâ ne duruyorsun?"

Noktalı bölüm muhtemelen göz yaşlarıyla ıslanmış olmalıydı zira o bölümün mürekkebi dağılıp gitmişti.

(Tanıtım Bülteninden)

Düş Yakamdan Hayat TIKLA PDF İNDİR !

25.10.2020

Başarılı

Yazar sürpriz sonlarla okuru şaşırtmayı başarıyor. Dili akıcı, okurken sıkmıyor. Sinematik bir anlatımla okurken adeta izliyorsunuz.

Düş Yakamdan Hayat TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Düş Yakamdan Hayat, Adil Serkan Satı

Yorum Gönder