26 Eylül 2023

Marmid Murat Demirkol Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,25 TL
Yazarı: Murat Demirkol
Çevirmen: Murat Demirkol

Marmid indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Murat Demirkol olan ve Kurgu Kültür yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Marmid eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Marmid ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Marmid TIKLA PDF İNDİR !

Marmid Yazarı Kimdir ?

Marmid yazarı Murat Demirkol 'dır. Murat Demirkol yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Marmid PDF indir oku

Marmid indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kurgu Kültür yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Marmid TIKLA PDF İNDİR !

Marmid TIKLA PDF İNDİR !
Bir düşünce kayması, gözlerinizle bakamadıklarınızı, biriktirdiklerinizle tüketen bir heyelan... İçinizdeki kaynağın debisi bir azalıp bir artıyor. Sonsuzluğa geçişin bu ilk halkasında, o göz kamaştıran ışık cümbüşünde kayboluşunuzu anımsıyorsunuz, o kadar.

Kendinize geldiğinizde, avuçlarınızda bir sürü renk, bir sürü insan... Bir sürü maskeyle sobeleşirken, soluklarınıza konan yeni korkulara dalıp yaşamınızın en kutsanmış irkilmesiyle doğruluyorsunuz.



Sayfa Sayısı: 318

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kurgu Kültür Marmid TIKLA PDF İNDİR !Marmid TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Marmid, Murat Demirkol

Yorum Gönder