26 Eylül 2023

Şifre Giz'li 17 Ferhan Topçu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,25 TL
Yazarı: Ferhan Topçu
Çevirmen: Ferhan Topçu

Şifre Giz'li 17 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ferhan Topçu olan ve Kurgu Kültür yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şifre Giz'li 17 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şifre Giz'li 17 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şifre Giz'li 17 TIKLA PDF İNDİR !

Şifre Giz'li 17 Yazarı Kimdir ?

Şifre Giz'li 17 yazarı Ferhan Topçu 'dır. Ferhan Topçu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Şifre Giz'li 17 PDF indir oku

Şifre Giz'li 17 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kurgu Kültür yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şifre Giz'li 17 TIKLA PDF İNDİR !

Şifre Giz'li 17 TIKLA PDF İNDİR !
Ferhan Topçu'nun Şifre Giz'li 17 adlı bu romanında, 78'liler olarak adlandırılan bir grup eski arkadaşın, yeniden bir araya geldiklerinde başlarından geçenler ve onların hayat hikayelerinden kesitler aktarılmaktadır. Romandaki ana karakterlerin tümü 12 Eylül döneminin kahramanlarıdır. Bu nedenle yaklaşık otuz yıllık bir sürecin tanıklığıdır onların hayatları.

Aynı özlem ve umut için canlarını ortaya koyarak mücadele eden dava arkadaşlarının ne kadar farklı düşünceye ve inanca sahip olduklarına hayretle tanıklık edeceklerdi. Aynı ideal uğruna bir araya gelenlerin düşüncelerinde ve eğilmlerinde ne kadar büyük farklılık gösterdiklerine elbette şaşıracaklardı. Onları farklı kılan aradan geçen zaman mıydı yoksa zaten farklıydılar da mücadeleleri onları aynı kalıba mı sokmuştu? Onlar mı görememişti bu farklılıkları ya da farklılıklarını yaşayamadıkları için mi?...



Sayfa Sayısı: 304

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kurgu Kültür Şifre Giz'li 17 TIKLA PDF İNDİR !Şifre Giz'li 17 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Şifre Giz'li 17, Ferhan Topçu

Yorum Gönder