11 Eylül 2023

Kelile ve Dimne-100 Temel Eser Beydeba Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,45 TL
Yazarı: Beydeba
Çevirmen: Beydeba

Kelile ve Dimne-100 Temel Eser indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Beydeba olan ve Mavi Çatı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kelile ve Dimne-100 Temel Eser eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kelile ve Dimne-100 Temel Eser ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kelile ve Dimne-100 Temel Eser TIKLA PDF İNDİR !

Kelile ve Dimne-100 Temel Eser Yazarı Kimdir ?

Kelile ve Dimne-100 Temel Eser yazarı Beydeba 'dır. Beydeba yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Kelile ve Dimne-100 Temel Eser PDF indir oku

Kelile ve Dimne-100 Temel Eser indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mavi Çatı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kelile ve Dimne-100 Temel Eser TIKLA PDF İNDİR !

Kelile ve Dimne-100 Temel Eser TIKLA PDF İNDİR !

Bundan asırlar önce Çin'de Hümayun Fal adında bir Padişah hüküm sürüyormuş. Epey zengin bir halkı varmış. Saltanatında adaleti hakkıyla yerine getirdiği gibi, ilim ve irfan sahibi olduğundan, ilim ve basiret erbabıyla da sohbet etmeyi severmiş.

Haceste Ray adında bir veziri varmış. Büyük ya da küçük konularda verdiği emirler her zaman doğru çıktığından, Padişah, her konuda vezirinin düşüncesini sorarak karar varırmış.

Böylece, Haceste Ray velinimetinin daha çok gözüne girer, övgüsünü kazanırmış. Bir gün Hümayun Fal ava çıkmış. Maiyetindekileri ve veziri Haceste Ray'ı da yanına alarak sahraya çıkmış. Avlanıp eğlendikten sonra, halkına geri dönmelerini emretmiş ve veziri Haceste Ray ile yavaş yavaş saraya dönmek için geride kalmış ...

(Tanıtım Bülteninden)

Kelile ve Dimne-100 Temel Eser TIKLA PDF İNDİR !Kelile ve Dimne-100 Temel Eser TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Kelile ve Dimne-100 Temel Eser, Beydeba

Yorum Gönder