11 Eylül 2023

İran ve İsveçli Subaylar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 33,75 TL
Yazarı:
Çevirmen:

İran ve İsveçli Subaylar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Hiperlink yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İran ve İsveçli Subaylar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İran ve İsveçli Subaylar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İran ve İsveçli Subaylar TIKLA PDF İNDİR !

İran ve İsveçli Subaylar Yazarı Kimdir ?

İran ve İsveçli Subaylar yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

İran ve İsveçli Subaylar PDF indir oku

İran ve İsveçli Subaylar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hiperlink yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İran ve İsveçli Subaylar TIKLA PDF İNDİR !

İran ve İsveçli Subaylar TIKLA PDF İNDİR !

20. yüzyılda dünyanın önemli nüfuz bölgelerinden biri de Ortadoğu coğrafyası idi. Bölgenin önde gelen devletlerinden biri olan İran, iki büyük güç İngiltere ve Çarlık Rusya arasında kalmış ve söz konusu ülkelerin mücadele alanı olmuştur. Jandarmanın eğitimi için 1911 yılında İran'a gelen İsveçli subaylar; İran'ın askeri, siyasi ve ekonomik vaziyetinde doğrudan etkili olmuşlardır. Elinizdeki kitabın amacı: İsveçli subayların, İran'da kaldığı süre zarfında askeri, sosyal, siyasi ve ekonomik gelişmelere tanıklık ederek çekmiş veya çektirdikleri fotoğraflar ile belgesel bir kaynak sunmaktır. Eser, İran tarihinde önemli bir kırılma noktası teşkil eden "1911-1916" zaman dilimi üzerinde yoğunlaşmaktadır. Eserde yer alan fotoğraflar sadece İran'a değil Osmanlı Devleti'ne ve Alman askerlerine ait fotoğrafları da ihtiva etmektedir. Fotoğraflar, özellikle İran kentlerine, insanlarına, sosyal hayatına ve askeri durumuna dair bir cevelanın öyküsünü oluşturmaktadır. Bir asır öncesinden objektiflere yansıyan bu görüntüler geçmişe ışık tuttuğu gibi tarihi olayların analizinde de önemli bir kaynak oluşturmaktadır.

(Tanıtım Bülteninden)

İran ve İsveçli Subaylar TIKLA PDF İNDİR !İran ve İsveçli Subaylar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, İran ve İsveçli Subaylar,

Yorum Gönder