11 Eylül 2023

Maktel-i İmam Rıza Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,8 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Maktel-i İmam Rıza indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve İmam Rıza Dergahı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Maktel-i İmam Rıza eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Maktel-i İmam Rıza ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Maktel-i İmam Rıza TIKLA PDF İNDİR !

Maktel-i İmam Rıza Yazarı Kimdir ?

Maktel-i İmam Rıza yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Maktel-i İmam Rıza PDF indir oku

Maktel-i İmam Rıza indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İmam Rıza Dergahı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Maktel-i İmam Rıza TIKLA PDF İNDİR !

Maktel-i İmam Rıza TIKLA PDF İNDİR !

Allah'ın Elçisi Hz. Muhammed Mustafaşöyle dedi:

"Yakın bir zamanda benim bedenimden bir parça Horasan diyarına defn edilecektir. Sıkıntılı ve günahkâr olan kimse yoktur ki, O'nu(İmam Rıza) ziyaret etmiş olsun ve Allah onun günahlarını bağışlamamış olsun!"

Müminlerin Emir'i Ebu Talip oğlu, İmam Ali şöyle dedi:

"Horasan diyarında Tus (Meşhed) şehrinde benim oğullarımdan birisi (İmam Rıza), zehirlenerek ve mazlum olarak şehit edilecektir. O'nun ismi benim ismimdir. Babasının ismi, İmran'ın oğlu Musa'nın ismidir.Bilesiniz ki; her kim O'nu gurbette ziyaret ederse, Yüce ve Ulu olan Allah, o kimsenin hatta gökteki yıldızlar, yağan yağmur damlaları ve ağaçların yaprakları kadar çok günahı olsa bile bütün günahlarını bağışlar!"

(Tanıtım Bülteninden)

Derleyen: Zeynel Demir & Ali Oğuz

Çeviriler: Zeynel Demir & Ali Oğuz

Maktel-i İmam Rıza TIKLA PDF İNDİR !Maktel-i İmam Rıza TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Maktel-i İmam Rıza,

Yorum Gönder