8 Eylül 2023

İbrahim Necmi Dilmen Celal Demir Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Celal Demir
Çevirmen: Celal Demir

İbrahim Necmi Dilmen indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Celal Demir olan ve Türk Dil Kurumu Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İbrahim Necmi Dilmen eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İbrahim Necmi Dilmen ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İbrahim Necmi Dilmen TIKLA PDF İNDİR !

İbrahim Necmi Dilmen Yazarı Kimdir ?

İbrahim Necmi Dilmen yazarı Celal Demir 'dır. Celal Demir yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyatçılar türündedir.

İbrahim Necmi Dilmen PDF indir oku

İbrahim Necmi Dilmen indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Türk Dil Kurumu Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İbrahim Necmi Dilmen TIKLA PDF İNDİR !

İbrahim Necmi Dilmen TIKLA PDF İNDİR !

İbrahim Necmi DİLMEN (1887-1945), Türk Dili Tetkik Cemiyeti kurulduğunda Kurumun ilk sekreteri olarak göreve başlamış ve vefatına kadar buradaki görevine devam etmiştir. Türkçenin sadeleştirilmesi ve özüne döndürülmesi çalışmalarında daima Atatürk'ün yanında ve yakınında yer almıştır. Türk dilinin keşfedilmesi ve geliştirilmesiyle ilgili pek çok projeyi Atatürk'le birlikte planlamış ve hayata geçirmişlerdir. Türkiye Türkçesi yazı dilinin oluşması ve kurallarının belirlenmesi konusunda hem Türk Dil Kurumu yöneticisi hem de Türkçeye gönül vermiş bir araştırmacı olarak önemli hizmetlerde bulunmuştur. Bu kitapta İbrahim Necmi DİLMEN'in kişiliği ve çalışmalarıyla birlikte Türkiye Türkçesi yazı dilinin oluşma süreci üzerinde de durulmuştur.

(Tanıtım Bülteninden)

İbrahim Necmi Dilmen TIKLA PDF İNDİR !İbrahim Necmi Dilmen TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyatçılar
Etiketler; Edebiyat, Edebiyatçılar, İbrahim Necmi Dilmen, Celal Demir

Yorum Gönder