7 Eylül 2023

Hawar Abdullah Kanat Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,25 TL
Yazarı: Abdullah Kanat
Çevirmen: Emel Akgül

Hawar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Abdullah Kanat olan ve Belge Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hawar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hawar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hawar TIKLA PDF İNDİR !

Hawar Yazarı Kimdir ?

Hawar yazarı Abdullah Kanat 'dır. Abdullah Kanat yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Hawar PDF indir oku

Hawar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Belge Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hawar TIKLA PDF İNDİR !

Hawar TIKLA PDF İNDİR !
Maşallah hoca, kararmış ve çukura kaçmış gözleriyle, karşıda bu?yu?k harflerle yazılı "Adalet mu?lku?n temelidir" yazısına bakıyordu. Gözlerini adeta yazıya çivilemiş, öylece donup kalmıştı. Başka yere bakması ya da irade dışı bir tarafını oynatması, başına indirilecek şiddetli bir cop darbesi demekti. Ne olursa olsun uyanık kalmak ve hiçbir harekette bulunmamak gerekirdi. Onun için uyku haline karşı tedbirli olmak için parmağının arasında gizli tuttuğu toplu iğneyi birkaç dakikada bir kimsenin göremeyeceği şekilde bacağına batırıyordu. Bazen de sağında oturmuş olan Welato'ya alttan dokunduruyordu. Çünkü Welato dalıp dalıp gidiyordu.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Belge Yayınları Hawar TIKLA PDF İNDİR !Hawar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Hawar, Abdullah Kanat

Yorum Gönder