14 Eylül 2023

Devletin Sahipleri-Fetret Savaşları Namık Doymuş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 34,3 TL
Yazarı: Namık Doymuş
Çevirmen: Namık Doymuş

Devletin Sahipleri-Fetret Savaşları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Namık Doymuş olan ve Eksik Parça yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Devletin Sahipleri-Fetret Savaşları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Devletin Sahipleri-Fetret Savaşları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Devletin Sahipleri-Fetret Savaşları TIKLA PDF İNDİR !

Devletin Sahipleri-Fetret Savaşları Yazarı Kimdir ?

Devletin Sahipleri-Fetret Savaşları yazarı Namık Doymuş 'dır. Namık Doymuş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Devletin Sahipleri-Fetret Savaşları PDF indir oku

Devletin Sahipleri-Fetret Savaşları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Eksik Parça yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Devletin Sahipleri-Fetret Savaşları TIKLA PDF İNDİR !

Devletin Sahipleri-Fetret Savaşları TIKLA PDF İNDİR !

Namık Doymuş'un "Fetret Savaşçıları" dörtlemesinin son kitabı Devletin Sahipleri, Yıldırım Bayezid ile Timur arasında Ankara'da yaşanan kanlı bir savaşın sonucunda, Yıldırım Bayezid'in esir düşmesi ve öldükten sonra yaşanan taht mücadelelerini anlatıyor. Şehzadelerin tacın ve tahtın galibi olabilmek için aralarında giriştikleri savaş devletin parçalanmasına ve Fetret Devri denilen bir iktidar boşluğu döneminin yaşanmasına yol açıyor.

Serinin son kitabı Devletin Sahipleri Fetret dönemine tarihin tanıdık isimleriyle ışık tutuyor. Taht kavgasının yaşandığı, devletin gücünün sarsıldığı bir sürecin romancının kurmaca dünyasında yeniden yaratımının öyküsünü okuyacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Devletin Sahipleri-Fetret Savaşları TIKLA PDF İNDİR !Devletin Sahipleri-Fetret Savaşları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Devletin Sahipleri-Fetret Savaşları, Namık Doymuş

Yorum Gönder