14 Eylül 2023

Kadın Azmağı Nevzat Çakır Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,5 TL
Yazarı: Nevzat Çakır
Çevirmen: Nevzat Çakır

Kadın Azmağı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nevzat Çakır olan ve Eksik Parça yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kadın Azmağı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kadın Azmağı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kadın Azmağı TIKLA PDF İNDİR !

Kadın Azmağı Yazarı Kimdir ?

Kadın Azmağı yazarı Nevzat Çakır 'dır. Nevzat Çakır yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kadın Azmağı PDF indir oku

Kadın Azmağı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Eksik Parça yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kadın Azmağı TIKLA PDF İNDİR !

Kadın Azmağı TIKLA PDF İNDİR !

Nevzat Çakır, bir yerin, bir mekânın, köklerine dönerek yaşanan zamanın değişim ve dönüşümünü anlatıyor Kadın Azmağı romanında.

İnsanın insanla varoluşunu, tükenişle gelen çözülmenin iç içeliğini yalın, etkileyici bir anlatımla dile getiriyor Nevzat Çakır. Arkadaşlıklar, dostluklar ve bir yerin, coğrafyanın renkleriyle buluşan öyküler adeta sırdaş zamanların dili olarak karşımıza çıkıyor. Kadın Azmağı romanında.

Yerin, insanın doğanın öyküsünü yaşayarak adlandırılan zamanların göz kamaştırıcılığını bize taşıyor romancı. Görsel bir seyre dönüştürüyor yansıttıklarını. Okuyacağınız kentin zamanından insanın zamanlarına uzanan tanıdık öykülerdir…

Son elli yılda, Muğla/Akyaka'da yaşanan mucizeyi Nevzat Çakır bu son romanında bütün çıplaklığıyla anlatıyor. Kadın Azmağı, sizi etkisi altına alıp, inançlarınıza, amaçlarınıza güçlü bir ışık tutacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Kadın Azmağı TIKLA PDF İNDİR !Kadın Azmağı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kadın Azmağı, Nevzat Çakır

Yorum Gönder