14 Eylül 2023

Küçük Anne Büşra Tuğba Koç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,5 TL
Yazarı: Büşra Tuğba Koç
Çevirmen: Büşra Tuğba Koç

Küçük Anne indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Büşra Tuğba Koç olan ve Ahir Zaman yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Küçük Anne eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Küçük Anne ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Küçük Anne TIKLA PDF İNDİR !

Küçük Anne Yazarı Kimdir ?

Küçük Anne yazarı Büşra Tuğba Koç 'dır. Büşra Tuğba Koç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Küçük Anne PDF indir oku

Küçük Anne indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ahir Zaman yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Küçük Anne TIKLA PDF İNDİR !

Küçük Anne TIKLA PDF İNDİR !

- Burhan!!!
Burhan babasıyla göz göze geldi. Sert bakışları alev alev yakıyordu adeta. Suratı bir karış bindi arabaya. Burhan'ın bile direnmekten vazgeçmesi, Zeyneb'in cesaretini kırmıştı.Çocuktu... Zayıftı... Güçsüzdü... Kime karşı durabilirdi ki?
Artık anlamıştı Zeynep... Büyüklerine söz geçiremeyecekti. Kafalarına koymuşlardı bir kere. Bu iki gencin düğününü yapacaklardı. Zeynep kurtulmak için ya tekrar kaçacaktı, ya da yaşadıklarını sineye çekecekti.
Son kez baktı kendisine saplanan gözlere.Derin bir iç çekti.Kaçmak imkansız gibiydi.Zeynep. Küçük bir anne.O yüzlercesinden yalnızca biri.Bu eserimde, sessiz çığlıkların yankısı olmak adına, siz kıymetli okuyucularımı, Zeyneb'in hayatına misafir etmek isterim.

(Tanıtım Bülteninden)

Küçük Anne TIKLA PDF İNDİR !Küçük Anne TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Küçük Anne, Büşra Tuğba Koç

Yorum Gönder