28 Eylül 2023

Çin Zindanında Doğu Türkistanlı Bir Aydın Abdülveli Ayup Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Abdülveli Ayup
Çevirmen: Abdülveli Ayup

Çin Zindanında Doğu Türkistanlı Bir Aydın indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Abdülveli Ayup olan ve İleri Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 152 sayfalık Çin Zindanında Doğu Türkistanlı Bir Aydın eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çin Zindanında Doğu Türkistanlı Bir Aydın ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çin Zindanında Doğu Türkistanlı Bir Aydın TIKLA PDF İNDİR !

Çin Zindanında Doğu Türkistanlı Bir Aydın Yazarı Kimdir ?

Çin Zindanında Doğu Türkistanlı Bir Aydın yazarı Abdülveli Ayup 'dır. Abdülveli Ayup yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Çin Zindanında Doğu Türkistanlı Bir Aydın PDF indir oku

Çin Zindanında Doğu Türkistanlı Bir Aydın indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İleri Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 152 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çin Zindanında Doğu Türkistanlı Bir Aydın TIKLA PDF İNDİR !

Çin Zindanında Doğu Türkistanlı Bir Aydın TIKLA PDF İNDİR !

Çin'in Doğu Türkistan'da kurduğu toplama kampları hakkında çok haber çıksa da, Çin'deki hapishaneler ve toplama kampları hakkında bizzat oralarda bulunmuş kişilerin tanıklığı neredeyse yok denecek kadar az.

Abdülveli Ayup, Doğu Türkistanlı bir eğitimci. Dört ayrı Çin hapishanesinde hapsedilmiş, toplama kamplarını görmüş, oralardaki işleyişi bizzat bilen bir aydın. Ve bu kitapta hem Çin hapishanelerinde yaşadıklarını anlatıyor hem de Çin toplama kamplarını.

(Tanıtım Bülteninden)

Çin Zindanında Doğu Türkistanlı Bir Aydın TIKLA PDF İNDİR !Çin Zindanında Doğu Türkistanlı Bir Aydın TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Çin Zindanında Doğu Türkistanlı Bir Aydın, Abdülveli Ayup

Yorum Gönder