28 Eylül 2023

Canım Gülnar Sevim Bolaç Üzüm Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,75 TL
Yazarı: Sevim Bolaç Üzüm
Çevirmen: Sevim Bolaç Üzüm

Canım Gülnar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sevim Bolaç Üzüm olan ve Gülnar Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 108 sayfalık Canım Gülnar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Canım Gülnar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Canım Gülnar TIKLA PDF İNDİR !

Canım Gülnar Yazarı Kimdir ?

Canım Gülnar yazarı Sevim Bolaç Üzüm 'dır. Sevim Bolaç Üzüm yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Canım Gülnar PDF indir oku

Canım Gülnar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gülnar Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 108 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Canım Gülnar TIKLA PDF İNDİR !

Canım Gülnar TIKLA PDF İNDİR !

…. Annem, kardeşlerime ninni söyler bazen de şiir okurdu. Ben de annem gibi kardeşlerime, çocuklarıma ve torunlarıma ninniler söyledim. Sonraları içimdeki duygular şiire dönüştü. Gönlüme zincir vuramadım böylelikle şiir yazmaya başladım. En büyük ilhamım Karacaoğlan'dır. Karacaoğlan'ın çizdiği yolda adımlarımı atıyorum. Şiir yazmak benim için bir sevda oldu. Eşim ve çocuklarımın da desteğiyle bu sevda katlanarak devam ediyor…

(Tanıtım Bülteninden)

Canım Gülnar TIKLA PDF İNDİR !Canım Gülnar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Canım Gülnar, Sevim Bolaç Üzüm

Yorum Gönder