28 Eylül 2023

Zehir Kapanı Can Serez Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,5 TL
Yazarı: Can Serez
Çevirmen: Can Serez

Zehir Kapanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Can Serez olan ve Antares yayınevinin yayınlamış olduğu, 344 sayfalık Zehir Kapanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zehir Kapanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zehir Kapanı TIKLA PDF İNDİR !

Zehir Kapanı Yazarı Kimdir ?

Zehir Kapanı yazarı Can Serez 'dır. Can Serez yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Zehir Kapanı PDF indir oku

Zehir Kapanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Antares yayınevi tarafından yayınlanan, 344 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zehir Kapanı TIKLA PDF İNDİR !

Zehir Kapanı TIKLA PDF İNDİR !

Hayat anların birbirini takip etmesinden ibarettir. Bu anlar bazen anlamlı bir bütün yarattığında ortaya öyküler çıkar. Böylece evrendeki canlı veya cansız tüm nesneler bir yazgıya kavuşur.

Her insanın yaşamında sayısız öykü yer alır. Temalar genelde ortaktır: aşk, arkadaşlık, hırs, rekabet, sevinç, hüzün, başarı ve başarısızlık.
Genç yazar Can Serez çevremizde olan biten olaylara, durumlara kendi özgün penceresinden bakıyor. Orada kendi insanlarını inşa ediyor, onlara hem davranış hem de konuşmalarıyla bir karakter katıyor.

Zehir Kapanı, içinde barındırdığı dört eserle farklı bir yapı inşa ediyor. Onlar için ne kısa öykü ne de roman tanımı uygun, belki de kısa roman diyebiliriz. Nasıl adlandırırsanız adlandırın, dördünde de çevrenizden, tanıdıklarınızdan, ülke veya dünya gündeminden, iyi ve kötüye dair her şeyden bir iz bulacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Zehir Kapanı TIKLA PDF İNDİR !Zehir Kapanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Zehir Kapanı, Can Serez

Yorum Gönder