14 Eylül 2023

California'da Gün Batımı Ramazan Polat Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,89 TL
Yazarı: Ramazan Polat
Çevirmen: Ramazan Polat

California'da Gün Batımı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ramazan Polat olan ve Luna Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık California'da Gün Batımı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. California'da Gün Batımı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
California'da Gün Batımı TIKLA PDF İNDİR !

California'da Gün Batımı Yazarı Kimdir ?

California'da Gün Batımı yazarı Ramazan Polat 'dır. Ramazan Polat yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

California'da Gün Batımı PDF indir oku

California'da Gün Batımı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Luna Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
California'da Gün Batımı TIKLA PDF İNDİR !

California'da Gün Batımı TIKLA PDF İNDİR !

Bazı şeyler bazı nedenlerden dolayı olur. Hikâyelere inanman için önce mucizelere inanmalısın. Yıllardır planladığım California tatilinde geçmiş hayatımı sileceğimi nereden bilebilirdim ki? Başka bir insanın acısının iliklerime kadar değeceğini… Başka bir insan olarak gün batımını izleyeceğimi… Saatler önce ve saatler sonra olmak üzere iki kısma ayrılmış bir hayata sahibim. Çığırından çıktığım kadar hak ettim her şeyi, kabul etmek gerekirse. Mucizelere inanmıyorsanız, boş verin bu hikâyeyi ya da diğer hikâyeleri, insan dediğimiz varlığın içine işlenmiş o ruh var ya, bütün acıyı o yaşıyor. Kırılmış bir kalp, sakat vücuttan daha çok acıtabiliyor insanın canını. İnsan, birkaç şeyden korkar zaten. Galiba bu yüzden insanın yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Sonuçta hayat, bu dünya ya da diğer dünyalarda yapamadığımız şeylerden ibaret...

(Tanıtım Bülteninden)

California'da Gün Batımı TIKLA PDF İNDİR !California'da Gün Batımı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, California'da Gün Batımı, Ramazan Polat

Yorum Gönder