14 Eylül 2023

Ölmek için İyi Bir Gün Değil Selma Aksoy Türköz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Selma Aksoy Türköz
Çevirmen: Selma Aksoy Türköz

Ölmek için İyi Bir Gün Değil indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Selma Aksoy Türköz olan ve İz Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ölmek için İyi Bir Gün Değil eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ölmek için İyi Bir Gün Değil ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ölmek için İyi Bir Gün Değil TIKLA PDF İNDİR !

Ölmek için İyi Bir Gün Değil Yazarı Kimdir ?

Ölmek için İyi Bir Gün Değil yazarı Selma Aksoy Türköz 'dır. Selma Aksoy Türköz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ölmek için İyi Bir Gün Değil PDF indir oku

Ölmek için İyi Bir Gün Değil indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İz Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ölmek için İyi Bir Gün Değil TIKLA PDF İNDİR !

Ölmek için İyi Bir Gün Değil TIKLA PDF İNDİR !

Birbirine benzemeyen dünyaların birbirinden farklı karakterleri, bir yazarın kalemiyle kurduğu merdiven aracılığıyla kendi hikâye evrenlerine doğru tırmanmakta. Bu evren dışarıdan bakıldığında buluta benziyor. Elbette, Ölmek İçin İyi Bir Gün Değil ve elbette öykü bizi inşa eder, biz bazen bir buluta oradan aşağıyı seyretmek için bazen de oradan aşağıya atlamak için tırmanırız. Peki bu kitabın öykü kahramanları? Onlar cevapları kendileri veriyor. Selma Aksoy Türköz, sabırla inşa ettiği öykülerini bir araya topladı ve bir ilk kitap çıktı ortaya. Ölmek İçin İyi Bir Gün Değil, ama başlamak için iyi bir an...

(Tanıtım Bülteninden)

Ölmek için İyi Bir Gün Değil TIKLA PDF İNDİR !Ölmek için İyi Bir Gün Değil TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ölmek için İyi Bir Gün Değil, Selma Aksoy Türköz

Yorum Gönder