14 Eylül 2023

Başka Biri Olmanın Romanı Mahmut Coşkun Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Mahmut Coşkun
Çevirmen: Mahmut Coşkun

Başka Biri Olmanın Romanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mahmut Coşkun olan ve İz Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 256 sayfalık Başka Biri Olmanın Romanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Başka Biri Olmanın Romanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Başka Biri Olmanın Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Başka Biri Olmanın Romanı Yazarı Kimdir ?

Başka Biri Olmanın Romanı yazarı Mahmut Coşkun 'dır. Mahmut Coşkun yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Başka Biri Olmanın Romanı PDF indir oku

Başka Biri Olmanın Romanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İz Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 256 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Başka Biri Olmanın Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Başka Biri Olmanın Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Başka Biri Olmanın Romanı dayatmalara, biçimlendirmelere karşı bir Agâh Yılkı duruşudur. Dünyanın insanı şekillendirmesine bir reddiyedir. Ailesizlikten değil. Yokluğun izahı da değil. Hiç olmayanı yokluk örtüsüyle örtmek hiç değil. Bilakis Agâh maskelerin, perdelerin, makyajların ipini pazara çıkarmak için konuşuyordu. Konuştukça yaralanıyor, yaralıyor; fakat farkına varmasa da bir parça sağaltıyordu.

Özgürce düşünmeyi ve kendi fikirleri ile var olmayı öğretmek için çırpındığı öğrencilerini ideolojilerin anaforundan kendi olmanın kıyılarına çekmeye çalışıyordu. Akıntıya karşı kürek çekmek, affedilmez bir suçtu. Cezasını çekmeye hazırdı fakat yargıç bigâne, hüküm asılsızdı. Nihal'in gözleri, Sühan'ın hikâyeleri, Yakup'un tecessüsü, Agâh'ın daima sıkılı yumrukları...

Başka Biri Olmanın Romanı ile Mahmut Coşkun 'Aile Kavramı'na hiç alışkın olmadığımız bir tavırla dikkat çekiyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Başka Biri Olmanın Romanı TIKLA PDF İNDİR !Başka Biri Olmanın Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Başka Biri Olmanın Romanı, Mahmut Coşkun

Yorum Gönder