2 Ağustos 2023

Varlığımın Kabul Edildiği Gün Cihan Buğdaycı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,09 TL
Yazarı: Cihan Buğdaycı
Çevirmen: Mustafa Nurullah Celep

Varlığımın Kabul Edildiği Gün indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cihan Buğdaycı olan ve Mat Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Varlığımın Kabul Edildiği Gün eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Varlığımın Kabul Edildiği Gün ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Varlığımın Kabul Edildiği Gün TIKLA PDF İNDİR !

Varlığımın Kabul Edildiği Gün Yazarı Kimdir ?

Varlığımın Kabul Edildiği Gün yazarı Cihan Buğdaycı 'dır. Cihan Buğdaycı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Varlığımın Kabul Edildiği Gün PDF indir oku

Varlığımın Kabul Edildiği Gün indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mat Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Varlığımın Kabul Edildiği Gün TIKLA PDF İNDİR !

Varlığımın Kabul Edildiği Gün TIKLA PDF İNDİR !

Cihan Buğdaycı'nın bu ilk romanı, engellilerin ruh evrenlerini anlamaya, anlamlandırmaya yönelik bir keşif anlatısı. Engellerin öyle sanıldığı gibi 'yaşama sanatı'nda bir köstek olmadığını, kişinin inilebilirse eğer, ruh dünyasında derin denizlerle karşılaşılabileceğini, empati yeteneğiyle pekâlâ insanın hâl ve durumlarının anlaşılabileceğini okura temiz duyarlığı ile teklif ediyor.

Varlığımın Kabul Edildiği Gün, bir keşif anlatısının yanında bir teklif romanı da aynı zamanda. Üç engelli karakterin hocaları aracılığıyla yaşamı keşfetmeleri, insanı ve dünyayı anlama çabaları ve yaşama tutunma girişimleri yanında, hemen her gün idealler ve gerçekler arasında zihinsel ve duyuşsal bir sarkaçta yaşadığımız bir yaşamın tuzakları ve hızlı koşuşturmacası içinde, 'engel' olarak addedilen biyolojik hususiyetlerin esasında çok çağrışımlı bir zenginlik olabileceğine dair okura bir teklif sunuyor. İnsanı insanî olanla ve insanlık kalitesiyle bir nevi yüzleştiriyor.

Roman okurları bu kitabı okuyup özümseyerek keşif, teklif ve yüzleşmeyle birlikte yaşam, sevgi, umut ve aşk izlekleriyle şekillenen insanî ve ılık bir iklimde yazarın 'mayası sağlam' bir insanlık damarından akıtılarak kalplerine, zihin dünyalarına verilmiş bir armağan olduğunu da kavrayıp benimseyeceklerdir.

Varlığımın Kabul Edildiğini Gün'ü okuduğunuz vakit Varlık'ınız zenginleşecektir…

(Tanıtım Bülteninden)

Varlığımın Kabul Edildiği Gün TIKLA PDF İNDİR !Varlığımın Kabul Edildiği Gün TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Varlığımın Kabul Edildiği Gün, Cihan Buğdaycı

Yorum Gönder