4 Ağustos 2023

Umut Ektim Tuğba Cüez Gündoğan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,07 TL
Yazarı: Tuğba Cüez Gündoğan
Çevirmen: Tuğba Cüez Gündoğan

Umut Ektim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tuğba Cüez Gündoğan olan ve Sokak Kitapları Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Umut Ektim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Umut Ektim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Umut Ektim TIKLA PDF İNDİR !

Umut Ektim Yazarı Kimdir ?

Umut Ektim yazarı Tuğba Cüez Gündoğan 'dır. Tuğba Cüez Gündoğan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Umut Ektim PDF indir oku

Umut Ektim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sokak Kitapları Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Umut Ektim TIKLA PDF İNDİR !

Umut Ektim TIKLA PDF İNDİR !
Betül hayatının en masum yıllarında genç bir kızken yemin etmişti. İlerleyen zamanlarda bu yeminini tutabilecek mi? Betül için hayat kolay başlamadı. Ama hayatının ona bir sürprizi vardı. Bu sürpriz karşısında ilk defa kendisi için bir umut ekti!"Ben sadece hayatıma umut ekmiştim. O umudu da benden habersiz aldılar. Bana sormadan günlüğüme baktılar. Umudumda gitti. Umudumu sormadan alan da! Geriye ne kaldı!.."

Serhat çocukken annesini kaybetmişti. Annesini kaybetme sebebini kendince biliyordu. İnandığı bu gerçekten ileride eşini koruyacağına yemin etmişti. Peki bu yeminini tutabilecek mi? Hayat ona da hiç ummadığı bir zamanda sürpriz yaptı. Annesinin ona bir melek yolladığına inandı. Bu melek için umut ekti. "Her insan, bir gün, bir yüreğe UMUT EKER! Umudun filizlenmesi için bol miktarda sevgi, saygı, güven, emek ve sabır gereklidir…"

(Tanıtım Bülteninden)

Umut Ektim TIKLA PDF İNDİR !Umut Ektim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Umut Ektim, Tuğba Cüez Gündoğan

Yorum Gönder