4 Ağustos 2023

Bir Kanser Hikayesi ve Aforizmalar Engin Deniz Eriş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,89 TL
Yazarı: Engin Deniz Eriş
Çevirmen: Engin Deniz Eriş

Bir Kanser Hikayesi ve Aforizmalar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Engin Deniz Eriş olan ve Kağıt Yayınevi ve Danışmanlık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Kanser Hikayesi ve Aforizmalar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Kanser Hikayesi ve Aforizmalar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Kanser Hikayesi ve Aforizmalar TIKLA PDF İNDİR !

Bir Kanser Hikayesi ve Aforizmalar Yazarı Kimdir ?

Bir Kanser Hikayesi ve Aforizmalar yazarı Engin Deniz Eriş 'dır. Engin Deniz Eriş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Bir Kanser Hikayesi ve Aforizmalar PDF indir oku

Bir Kanser Hikayesi ve Aforizmalar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kağıt Yayınevi ve Danışmanlık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Kanser Hikayesi ve Aforizmalar TIKLA PDF İNDİR !

Bir Kanser Hikayesi ve Aforizmalar TIKLA PDF İNDİR !

Sözün Önü! Söylenecek çok söz var.. En güzel söz belki de hala söylenmedi.. Bu noktada benim söyleyeceklerim var.. Anlatacak bir hikayem.. Duygularım var hissetmek istersen.. Bu bir kitap değil.. Bir edebiyat eseri de değil.. Bu başkaları için belki sıradan ama kendi içinde çok özel bir paylaşım.. ve sayenizde ihtiyaç sahibi birilerinin hayatına katkı sağlayacak bir "köprü"! Onları hiç tanımayacaksınız belki.. Belki beni de.. Ama iyilik yolunu bulacak.. Yerine ulaşacak.. İlk hedef 15 Ekim 2017..

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Kanser Hikayesi ve Aforizmalar TIKLA PDF İNDİR !Bir Kanser Hikayesi ve Aforizmalar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Bir Kanser Hikayesi ve Aforizmalar, Engin Deniz Eriş

Yorum Gönder