3 Ağustos 2023

Süveyla Mustafa Işık Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Mustafa Işık
Çevirmen: Arif Terzioğlu

Süveyla indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mustafa Işık olan ve İbrişim yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Süveyla eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Süveyla ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Süveyla TIKLA PDF İNDİR !

Süveyla Yazarı Kimdir ?

Süveyla yazarı Mustafa Işık 'dır. Mustafa Işık yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Süveyla PDF indir oku

Süveyla indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İbrişim yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Süveyla TIKLA PDF İNDİR !

Süveyla TIKLA PDF İNDİR !

En çok put kırığı hangimizin Baltasında bilemezdik süveyla Her gün gözlerimize sürmek için Kanayan gömlekler arardık Bir gün gidersen buralardan İçime kuşların çığlığı batar süveyla Rüzgârdan nefeslik soluğumla Kendimi ölü sayarım bu diyarda Ey! zinêler, züleyhalar, leylâlar Söyleyin, hanginiz layıksınız Süveyla olmaya Süveyla, Kadîm iklimlerin solgun lâlesi Deli yanıyla isyana çağıran çocuk.

(Tanıtım Bülteninden)

Süveyla TIKLA PDF İNDİR !Süveyla TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Süveyla, Mustafa Işık

Yorum Gönder