2 Ağustos 2023

Şehrin Sahipleri Severcan Gaygusuz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Severcan Gaygusuz
Çevirmen: Severcan Gaygusuz

Şehrin Sahipleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Severcan Gaygusuz olan ve Diga Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şehrin Sahipleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şehrin Sahipleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şehrin Sahipleri TIKLA PDF İNDİR !

Şehrin Sahipleri Yazarı Kimdir ?

Şehrin Sahipleri yazarı Severcan Gaygusuz 'dır. Severcan Gaygusuz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Şehrin Sahipleri PDF indir oku

Şehrin Sahipleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Diga Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şehrin Sahipleri TIKLA PDF İNDİR !

Şehrin Sahipleri TIKLA PDF İNDİR !

Şehrin Sahipleri İstanbul'daki gerçek hayatların hikayesi... Yaşayıp gitme telaşında olan herkesin birbirine pek yabancı olmadığını düşünüyorsanız... Onurlu insanların arasında bir duvar olduğuna ve bu duvarı aşamadığımız için birbirimizden koptuğumuza inanıyorsanız... Her an doğmak üzere olan bir aydınlığı bekleyenleri, kömür kokan sokaklarda yarım kollu atletleri ile top oynayan çocukları, yer çekiminin ağır geldiği insanları, gün doğarken üzerine çaresizlik damlayanları, zenginliğinde sıkışıp kalanları, gecenin en zifiri anında doğacak güneşi bekleyenleri merak ediyorsanız…Beş farklı karakterin başına gelenlere ve insan hayatının ne derece değişebildiğine şahit olun.

(Tanıtım Bülteninden)

Şehrin Sahipleri TIKLA PDF İNDİR !Şehrin Sahipleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Şehrin Sahipleri, Severcan Gaygusuz

Yorum Gönder