2 Ağustos 2023

Pazartesiyi Cumaya Bağlayan Bir Geceydi Ali Hikmet Eren Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Ali Hikmet Eren
Çevirmen: Ali Hikmet Eren

Pazartesiyi Cumaya Bağlayan Bir Geceydi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ali Hikmet Eren olan ve MedaKitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Pazartesiyi Cumaya Bağlayan Bir Geceydi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Pazartesiyi Cumaya Bağlayan Bir Geceydi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Pazartesiyi Cumaya Bağlayan Bir Geceydi TIKLA PDF İNDİR !

Pazartesiyi Cumaya Bağlayan Bir Geceydi Yazarı Kimdir ?

Pazartesiyi Cumaya Bağlayan Bir Geceydi yazarı Ali Hikmet Eren 'dır. Ali Hikmet Eren yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Pazartesiyi Cumaya Bağlayan Bir Geceydi PDF indir oku

Pazartesiyi Cumaya Bağlayan Bir Geceydi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. MedaKitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Pazartesiyi Cumaya Bağlayan Bir Geceydi TIKLA PDF İNDİR !

Pazartesiyi Cumaya Bağlayan Bir Geceydi TIKLA PDF İNDİR !

Her akşam aynı cümlelerle konuşuyorduk hemşireyle; aynı kelimeleri, özenle, aynı cümlenin içine yerleştiriyor, aynı tonlamayla tekrar ediyorduk birbirimize. Daha çok o konuşuyordu ama alışmıştım bu oyuna. Bu rutin içinde pek çok sahnenin eksik kalması içimde tarifi zor bir boşluk yarattı. Duvar ve tepsi arasında kalan boşluğa bakarak, 'Şu ilaçları hemen, şunu da bir saat sonra, uyuyamazsan eğer…' diye tekrarladım. Sonra kendimi hemşirenin yerine koyup, soğuk ve dik bakışlarla baktım kendime.

Söylediklerimi anladığımı anlaması için hafifçe salladım kafamı…

Gerçeklikle haddinden fazla haşır neşir olmak, onu fazlasıyla ciddiye almak, bir boşluğun tam da içinde olmaktı... Palmiyenin en üst katı o boşluğun yazıldığı yerdi.

(Tanıtım Bülteninden)

Pazartesiyi Cumaya Bağlayan Bir Geceydi TIKLA PDF İNDİR !Pazartesiyi Cumaya Bağlayan Bir Geceydi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Pazartesiyi Cumaya Bağlayan Bir Geceydi, Ali Hikmet Eren

Yorum Gönder