2 Ağustos 2023

Dilli Don Nalan Türkeli Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,7 TL
Yazarı: Nalan Türkeli
Çevirmen: Nalan Türkeli

Dilli Don indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nalan Türkeli olan ve Dorlion Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dilli Don eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dilli Don ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dilli Don TIKLA PDF İNDİR !

Dilli Don Yazarı Kimdir ?

Dilli Don yazarı Nalan Türkeli 'dır. Nalan Türkeli yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Dilli Don PDF indir oku

Dilli Don indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dorlion Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dilli Don TIKLA PDF İNDİR !

Dilli Don TIKLA PDF İNDİR !

Burası İstanbul, Ümraniye. Bütün yoksunluklar yoksulluklara rağmen, bir zamanlar gökkuşağı renginde yağardı yağmurlar. Yıkanırdı yer gök o renklerle. Bir uçtan diğer uca boyanırlarken, tek bir iz kalmazdı yaşanmış acılardan, caddeler sokaklarda da. Düş uykularıydı o mağaza vitrinleri bile. Uzaktan bakar olsak da bir diğer özenirliğiydiler yaşamın. Ya şimdi? Siyaha bulanık o vitrin camlarında asılı güneş alığı, kan kirlisi gazeteler hangi tarihten kalma? Acılarım mabet artık. Onlarda bulacağımı umuyorum aradıklarımı; Asıl kendimi. Ey dünya ağla, benimle ağla. Sönsün, yeryüzünün yangınları sönsün sonsuza dek!

(Tanıtım Bülteninden)

Dilli Don TIKLA PDF İNDİR !Dilli Don TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Dilli Don, Nalan Türkeli

Yorum Gönder