2 Ağustos 2023

Issız Ev Linwood Barclay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,85 TL
Yazarı: Linwood Barclay
Çevirmen: Belgin Selen Haktanır

Issız Ev indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Linwood Barclay olan ve Koridor Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Issız Ev eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Issız Ev ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Issız Ev TIKLA PDF İNDİR !

Issız Ev Yazarı Kimdir ?

Issız Ev yazarı Linwood Barclay 'dır. Linwood Barclay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Issız Ev PDF indir oku

Issız Ev indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Koridor Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Issız Ev TIKLA PDF İNDİR !

Issız Ev TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Başarılı ve saygın bir ceza avukatı olan yan komşunuz ailecek tatile çıkmaya hazırlandıkları gün karısı ve oğluyla evlerinde ölü bulunuyor. Hayatınızı zehir edecek, uykularınızı kaçıracak bir paranoyaya teslim oluyorsunuz: Ya katil yanlış evi seçtiyse?

Jim Cutter'ın sıradan hayatı bir gün kapılarına gelen polisin verdiği haberle altüst olur. Hemen yanı başlarında işlenen ve görünürde hiçbir anlamı olmayan bu cinayetler, New York'un huzurlu ve sakin kasabasını bir anda sırlar yumağına çevirir ve herkes karanlık içgüdüleriyle hesaplaşmak zorunda kalır. Ancak ne Jim ne de karısı, tüm aile katledildiğinde oğullarının o evde olduğunu öğrenmeye hazırdırlar.

Normalgörünen birinin aklınızın ucuna bile gelmeyecek kadar korkunç takıntıları olabileceğini gösteren müthiş bir psikolojik gerilim.

Issız Ev TIKLA PDF İNDİR !

02.04.2019

Çok sürükleyici

Yazarın, okuduğum ilk kitabıydı. Sağlam bir kurgu ve sürükleyici bir anlatım ile okuyucuyu bir an bile sıkmayan bir roman. Okuyucunun merak duygusunu hep güncel tutuyor ve tüm karakterleri olay örgüsüyle öyle bir çıkmaza sokuyor ki neler olacağını görmek için elinizden bırakamıyorsunuz. Yeni bir yazar daha kazandığımı söyleyebilirim.

Issız Ev TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Issız Ev, Linwood Barclay

Yorum Gönder