4 Temmuz 2023

Dünyanın Uğultusu Behçet Çelik Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,22 TL
Yazarı: Behçet Çelik
Çevirmen: Behçet Çelik

Dünyanın Uğultusu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Behçet Çelik olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dünyanın Uğultusu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dünyanın Uğultusu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dünyanın Uğultusu TIKLA PDF İNDİR !

Dünyanın Uğultusu Yazarı Kimdir ?

Dünyanın Uğultusu yazarı Behçet Çelik 'dır. Behçet Çelik yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Dünyanın Uğultusu PDF indir oku

Dünyanın Uğultusu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dünyanın Uğultusu TIKLA PDF İNDİR !

Dünyanın Uğultusu TIKLA PDF İNDİR !

Korku dolu bir şeydi dünyada olmak. Dünyayı düşününce minicik bir nokta sayılacak şehirde bile yalnızdı – şehrin uğultusunu bastıracak ikinci bir ses yoktu. Kendini korumak zorundaydı. Aslolan buydu, başka bir şey değil. Kendini korumak zorunda olduğunu idrak edenlerin tutturduğu bir düzeni vardı dünyanın. Ona uyacaktı, uymalıydı. Bilinçsizce de olsa, yaptığı bu olmuştu o geceye dek, bundan sonra daha bilerek atacaktı adımlarını, atmalıydı. Behçet Çelik, Dünyanın Uğultusu'nda, bir taşra kentinde doğan, üniversite okumak için geldiği İstanbul'da temelli bir yaşam kuran, iş hayatında günbegün yükselen ve bu yükselişin ardından hayat tarafından adım adım sıkıştırılmaya başlanan Ahmet'in hikâyesini anlatıyor. Üniversiteden yeni mezun olmuş, kendi ruhu ile sokakların ruhu arasında bir tercih yapamamış Aynur'un ve varlığı ile yokluğu bir muamma olan Ayla'nın...

İşsizliğin, para meselelerinin, aşkın, arkadaşlığın, geçmişin ve hayatın koyu renginin sıkıştırdığı biri nereye kaçar? Kendisine mi? Kendimiz dediğimiz şey neresidir ve ne kadar ferahtır? Yoksa bir başkasına mı kaçar? Peki, bir başkası? Ferahlık mıdır, dindirir mi uğultuları? Behçet Çelik, kuvvetli anlatımı ve dilin imkânlarını çoğaltan kalemiyle uğultunun sesini satırlar arasından yükseltiyor.

Dünyanın Uğultusu, hayatın dili ile edebiyatın dilini harmanlıyor.Behçet Çelik, kuvvetli anlat›m› ve dilin imkânlar›n› çoğaltan kalemiyleuğultunun sesini sat›rlar aras›ndan yükseltiyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Dünyanın Uğultusu TIKLA PDF İNDİR !

19.05.2020

Behçet Çelik

Behçet Çelik ile bu yıl tanıştım. Öykü ve romanlarındaki kahramanların psikolojik durumlarına ait tasvirleri ve şiirsel anlatımını çok beğendim....

Dünyanın Uğultusu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Dünyanın Uğultusu, Behçet Çelik

Yorum Gönder