4 Temmuz 2023

Aylak Adam-Ciltli Yusuf Atılgan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,64 TL
Yazarı: Yusuf Atılgan
Çevirmen: Yusuf Atılgan

Aylak Adam-Ciltli indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yusuf Atılgan olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aylak Adam-Ciltli eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aylak Adam-Ciltli ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aylak Adam-Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Aylak Adam-Ciltli Yazarı Kimdir ?

Aylak Adam-Ciltli yazarı Yusuf Atılgan 'dır. Yusuf Atılgan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Aylak Adam-Ciltli PDF indir oku

Aylak Adam-Ciltli indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aylak Adam-Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Aylak Adam-Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Aylak Adam'ın kahramanı C., kendisine miras kalmış parayla geçim derdi olmadan rahat bir yaşam sürmektedir. Biri diğerine eklenen günlerini İstanbul'un sokaklarında, caddelerinde dolaşarak, şehrin sinemalarını, atölyelerini gezerek geçirir. Bir şey eksiktir yine de.

Hayatını değiştirecek, yaşantısına anlam kazandıracak olanı aramaktadır. Ancak bu şeye, bu insana, şehrin sokaklarında rastlayabilecek midir?

Yusuf Atılgan'ın kentli aydının basit, amaçsız ve "aylak" varoluşunu anlattığı romanı, edebiyatımızın en başarılı tiplemelerinden birini yaratmıştır. Onlarca yıl sonra hâlâ güncelliğini koruyan, huysuz ama içten, yabancı ama tanıdık bir adamı resmedenAylak Adamuzun süre unutamayacağınız bir eser, aklınızda dolaşmaya devam edecek bir başyapıt.

(Tanıtım Bülteninden)

Aylak Adam-Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

02.11.2020

Bay C.

Dünya Bay C. gibi aylakların hatrına dönüyor. Muhakkak okumalısınız.


28.11.2019

aylak adam

"Hepimiz korkağız.Korktuğumuz için severiz; korktuğumuz için yaşarız; korku yüzünden ölürüz." bu sözleri ile muazzam bir eser olduğunu anlamak için yeterli..

Aylak Adam-Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Aylak Adam-Ciltli, Yusuf Atılgan

Yorum Gönder