4 Temmuz 2023

Bırak Kanasın-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 7 Ian Rankin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,12 TL
Yazarı: Ian Rankin
Çevirmen: Cem Demirkan

Bırak Kanasın-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 7 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ian Rankin olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bırak Kanasın-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 7 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bırak Kanasın-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 7 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bırak Kanasın-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 7 TIKLA PDF İNDİR !

Bırak Kanasın-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 7 Yazarı Kimdir ?

Bırak Kanasın-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 7 yazarı Ian Rankin 'dır. Ian Rankin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Bırak Kanasın-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 7 PDF indir oku

Bırak Kanasın-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 7 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bırak Kanasın-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 7 TIKLA PDF İNDİR !

Bırak Kanasın-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 7 TIKLA PDF İNDİR !

Bırak Kanasın'da işler Rebus için içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Edinburgh'un çetin kışlarından birinde, Dedektif Müfettiş John Rebus kariyerinin en çarpıcı soruşturmasına adım atmak üzeredir. Polisten kaçan iki arkadaşın ve hapisten henüz çıkmış bir adamın birbirinden bağımsız görünen intiharları, Rebus'u derine indikçe cevaptan çok soru üreten bir ilişki ağıyla karşı karşıya getirir. Belediye Başkanının kızı kendi mi kaçmış, yoksa kaçırılmış mıdır? İskoçya'daki en önemli teknoloji şirketinin intiharlarla bir bağlantısı olabilir mi? Polis teşkilatı içindeki huzursuzluğun sebebi nedir?Başını belaya sokma pahasına cevap avına çıkan Rebus, zorunlu izinlere de doğrudan tehditlere de meydan okumaya hazırdır. Ama sona yaklaştıkça, bulduğu cevapları hiç bulmamış olmayı dileyecektir…

(Tanıtım Bülteninden)

Bırak Kanasın-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 7 TIKLA PDF İNDİR !Bırak Kanasın-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 7 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Bırak Kanasın-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 7, Ian Rankin

Yorum Gönder