4 Temmuz 2023

Dil Hapishanesi Fredric Jameson Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,72 TL
Yazarı: Fredric Jameson
Çevirmen: Mehmet H. Doğan

Dil Hapishanesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fredric Jameson olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dil Hapishanesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dil Hapishanesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dil Hapishanesi TIKLA PDF İNDİR !

Dil Hapishanesi Yazarı Kimdir ?

Dil Hapishanesi yazarı Fredric Jameson 'dır. Fredric Jameson yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Dil Hapishanesi PDF indir oku

Dil Hapishanesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dil Hapishanesi TIKLA PDF İNDİR !

Dil Hapishanesi TIKLA PDF İNDİR !
Dil Hapishanesi, yeni başlayanlar kadar uzmanlar için de albenisi olan bir kitap. Uzman olmayan okurlar, Rus Biçimciliği ve Paris Yapısalcılığının karmaşık sırlarının akıcı bir şekilde değerlendirildiği bir giriş kitabı okuyacak; konunun uzmanları ise bu kitabı iki nedenden ötürü okumaya değer bulacak: birincisi, Jameson hem Biçimciliğin, hem de Yapısalcılığın hatalı altyapısını bir cerrah kararlığıyla ortaya koyuyor, ama aynı zamanda, bu altyapının hakkını da veriyor; ikincisi, Jameson'ın ayrıntılı incelemesi, Yapısalcılıkla Marksizm arasındaki karşıtlıkları ve kesişme noktalarını açığa çıkarıyor.
Fredric Jameson Dil Hapishanesi'nde Yapısalcılığa ve Rus Biçimciliğine genel bir bakışla yaklaşmakla kalmıyor, bu iki akımın temel metodolojilerine önemli bir eleştiri de getiriyor.



Sayfa Sayısı: 206

Baskı Yılı: 2002


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Dil Hapishanesi TIKLA PDF İNDİR !Dil Hapishanesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Dil Hapishanesi, Fredric Jameson

Yorum Gönder