4 Temmuz 2023

Batıda Yeni Bir Şey Yok Erich Maria Remarque Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,44 TL
Yazarı: Erich Maria Remarque
Çevirmen: Nurten Tunç

Batıda Yeni Bir Şey Yok indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Erich Maria Remarque olan ve Oda Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Batıda Yeni Bir Şey Yok eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Batıda Yeni Bir Şey Yok ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Batıda Yeni Bir Şey Yok TIKLA PDF İNDİR !

Batıda Yeni Bir Şey Yok Yazarı Kimdir ?

Batıda Yeni Bir Şey Yok yazarı Erich Maria Remarque 'dır. Erich Maria Remarque yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Batıda Yeni Bir Şey Yok PDF indir oku

Batıda Yeni Bir Şey Yok indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Oda Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Batıda Yeni Bir Şey Yok TIKLA PDF İNDİR !

Batıda Yeni Bir Şey Yok TIKLA PDF İNDİR !


Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok adlı romanıyla, savaş konulu edebiyatın başyapıtlarından birini imzalayan Erich Maria Remarque (1898-1970), çağdaş bireylerin en fazla okuduğu yazarlar arasına girmiştir.

Savaş, faşizm ve vahşeti alabildiğine yalın, alçakgönüllü ve ilk elden tanıklıkla, insanın kanını donduracak gerçeklikteki bir biçemle işleyen bu romanı, çağlar boyunca yankılanacak olan, "Savaş vahşetine ve faşizme hayır!" diyen bir manifesto gibi de okuyabilirsiniz.



Sayfa Sayısı: 205

Baskı Yılı: 2002


Dili: Türkçe
Yayınevi: Oda Yayınları

Batıda Yeni Bir Şey Yok TIKLA PDF İNDİR !Batıda Yeni Bir Şey Yok TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Batıda Yeni Bir Şey Yok, Erich Maria Remarque

Yorum Gönder