4 Temmuz 2023

Louis Pasteur-Bilime Yön Verenler M. Murat Sezer Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,14 TL
Yazarı: M. Murat Sezer
Çevirmen: M. Murat Sezer

Louis Pasteur-Bilime Yön Verenler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı M. Murat Sezer olan ve Parola Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Louis Pasteur-Bilime Yön Verenler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Louis Pasteur-Bilime Yön Verenler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Louis Pasteur-Bilime Yön Verenler TIKLA PDF İNDİR !

Louis Pasteur-Bilime Yön Verenler Yazarı Kimdir ?

Louis Pasteur-Bilime Yön Verenler yazarı M. Murat Sezer 'dır. M. Murat Sezer yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Louis Pasteur-Bilime Yön Verenler PDF indir oku

Louis Pasteur-Bilime Yön Verenler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Parola Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Louis Pasteur-Bilime Yön Verenler TIKLA PDF İNDİR !

Louis Pasteur-Bilime Yön Verenler TIKLA PDF İNDİR !

Birçok kültürde binlerce yıl boyunca hastalıkları kötü ruhların, cinlerin çarpması ya da kötü havaların bir sonucu olduğu sanıldı. Ve insanlar yüzyıllarca hastalıkların ruhlardan, cinlerden geldiğine

inanmayı sürdürdüler.

Tıp tarihinin en büyük kişiliklerinden biri olan Pasteur hastalıklara bakteri denen küçük canlıların yol açtığını öne sürdü. Bakteriler gözle görülemeyecek kadar küçüktüler ve yalnızca mikroskopla görünüyorlardı. Ancak bu küçücük canlılar insanların bedenine girip onları güçsüz düşürüyor, hasta ediyor, hatta ölmelerine neden oluyordu. Dönemin bilim dünyasında başlangıçta ciddi tartışmalara yol açan bu düşünce kısa bir süre sonra büyük kabul gördü. Tıp yeni bir yola giriyordu.

Bilim tarihinin çok az bilim insanı Louis Pasteur; İnsanlığı doğrudan etkileyen, günlük yaşamını değiştiren buluşlar yapmıştır. Modern tıbbın temelindeki mikrop kuramını geliştiren ve ilk aşıları bulan Pasteur'dür. Ameliyat aletlerinin kaynatılarak mikroplardan arındırılması düşüncesini de –sterilizasyonu- ortaya ilk o atmıştır. Ayrıca sütlerimizin uzun süre dayanmasını sağlayan –patörizasyonu- da Pasteur'e borçlu olduğumuzu unutmamamız gerek.

(Tanıtım Bülteninden)

Yayın Koordinatörü: Ahmet ÜZÜMCÜOĞLU

Genel Yayın Yönetmeni: Celal COŞKUN

İç Tasarım: İlknur ŞENTÜRK

Kapak Tasarım: İlknur ŞENTÜRK

Louis Pasteur-Bilime Yön Verenler TIKLA PDF İNDİR !Louis Pasteur-Bilime Yön Verenler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Louis Pasteur-Bilime Yön Verenler, M. Murat Sezer

Yorum Gönder