6 Temmuz 2023

Dallar Meyveye Durdu Ahmet Günbay Yıldız Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Ahmet Günbay Yıldız
Çevirmen: Ahmet Günbay Yıldız

Dallar Meyveye Durdu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Günbay Yıldız olan ve Timaş Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dallar Meyveye Durdu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dallar Meyveye Durdu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dallar Meyveye Durdu TIKLA PDF İNDİR !

Dallar Meyveye Durdu Yazarı Kimdir ?

Dallar Meyveye Durdu yazarı Ahmet Günbay Yıldız 'dır. Ahmet Günbay Yıldız yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Dallar Meyveye Durdu PDF indir oku

Dallar Meyveye Durdu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Timaş Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dallar Meyveye Durdu TIKLA PDF İNDİR !

Dallar Meyveye Durdu TIKLA PDF İNDİR !
Hayat, herkesin kendi hikayesini yazdığı bir seyir defteri.. İlk kez karşılaştıklarınız daha önce yaşamadığınız şeyler olunca bazı kalıpları kırmanız daha zor oluyor; tıpkı tohumun ilk kez çatlamasında olduğu gibi. Oysa tohumların yeşermesi, dalların hayatı kucaklaması ne kadar özlediğimiz birşeydir.

Ahmed Günbay Yıldız'ın kısa bir sürede üst üste baskı yapan bu eserinde, rüzgarın kendi toprağını bulup kabuğunu kırmasına şahit olacaksınız. Hem de başkalarının hikayesinde kendi hikayenizden izleri yakalayarak...


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 280

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 156

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Timaş Yayınları Dallar Meyveye Durdu TIKLA PDF İNDİR !Dallar Meyveye Durdu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Dallar Meyveye Durdu, Ahmet Günbay Yıldız

Yorum Gönder