6 Temmuz 2023

KadınAşkAile (objektif:5) Peyami Safa Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Peyami Safa
Çevirmen: Peyami Safa

KadınAşkAile (objektif:5) indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Peyami Safa olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık KadınAşkAile (objektif:5) eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. KadınAşkAile (objektif:5) ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
KadınAşkAile (objektif:5) TIKLA PDF İNDİR !

KadınAşkAile (objektif:5) Yazarı Kimdir ?

KadınAşkAile (objektif:5) yazarı Peyami Safa 'dır. Peyami Safa yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

KadınAşkAile (objektif:5) PDF indir oku

KadınAşkAile (objektif:5) indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
KadınAşkAile (objektif:5) TIKLA PDF İNDİR !

KadınAşkAile (objektif:5) TIKLA PDF İNDİR !
Bu ciltte toplanan yazılar, hayatımızın oldukça problemli bir sahasına dairdir; fert olarak da, cemiyet olarak da. Bu konular içtimai hayatımızın, son asır içinde ruhuyla ve şekliyle en çok değişmeye uğrayan, zedelenen ve milli üslubumuzu en çok kaybeden yanlarıdır. Eski üslup yıpratılmış, ancak, günümüzün şartları içinde, geleneklerin ve dinimizin tesirlerini yitirmediği bu sahada henüz yeni bir üsluba da kavuşulamamıştır.


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ötüken Neşriyat KadınAşkAile (objektif:5) TIKLA PDF İNDİR !KadınAşkAile (objektif:5) TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, KadınAşkAile (objektif:5), Peyami Safa

Yorum Gönder