13 Temmuz 2023

Akıntı Adaları Ernest Hemingway Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 33,75 TL
Yazarı: Ernest Hemingway
Çevirmen: Ernest Hemingway

Akıntı Adaları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ernest Hemingway olan ve Bilgi Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Akıntı Adaları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Akıntı Adaları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Akıntı Adaları TIKLA PDF İNDİR !

Akıntı Adaları Yazarı Kimdir ?

Akıntı Adaları yazarı Ernest Hemingway 'dır. Ernest Hemingway yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Akıntı Adaları PDF indir oku

Akıntı Adaları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilgi Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Akıntı Adaları TIKLA PDF İNDİR !

Akıntı Adaları TIKLA PDF İNDİR !
Nobel Edebiyat Ödüllü Hemingway'in, yazarlığının en olgun döneminin ürünlerinden biri.

Hemingway'in bizzat yaşadığı ve duygusal yönü ağır basan serüvenlerden yola çıkılarak yazılmış olan roman, yazarın son kitaplarından biridir. Üç bölümlük bu romanda yazar, hareketli ve karmaşık bir serüvenler zinciriyle okuru adeta bağlıyor.

# Nobel Edebiyat Ödüllü Hemingway'in "bir insanın başına bunca şey gelebilir mi" dedirten, inanılmaz bir serüvenler dizisi.

# Kısa, yalın cümleler kullanan, özgün sert tarzı ile bilinen ve "tragedya yazarlarının sonuncusu" olarak tanımlanan yazarın insanı sarsan anlatım yeteneğiyle roman okumanın tadına varacaksınız.



Sayfa Sayısı: 440

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bilgi Yayınevi Akıntı Adaları TIKLA PDF İNDİR !Akıntı Adaları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Akıntı Adaları, Ernest Hemingway

Yorum Gönder