13 Temmuz 2023

Tanrının Düşmanı Bernard Cornwell Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,25 TL
Yazarı: Bernard Cornwell
Çevirmen: Bernard Cornwell

Tanrının Düşmanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bernard Cornwell olan ve Phoenix yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tanrının Düşmanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tanrının Düşmanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tanrının Düşmanı TIKLA PDF İNDİR !

Tanrının Düşmanı Yazarı Kimdir ?

Tanrının Düşmanı yazarı Bernard Cornwell 'dır. Bernard Cornwell yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Tanrının Düşmanı PDF indir oku

Tanrının Düşmanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Phoenix yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tanrının Düşmanı TIKLA PDF İNDİR !

Tanrının Düşmanı TIKLA PDF İNDİR !
Saksonlara karşı verilecek son bir savaştan sonra Arthur hayalindeki barış dolu, huzurlu ülkeye kavuşacak. Lakin Merlin'in aksine, Arthur karmaşadan büyük keyif alan tanrıları unutmuş görünüyor. Sihrin hükümdarı Merlin, tanrıların geri dönmeleri için Britanya'nın On Üç Hazinesi'ni bir araya getirmek zorunda olduğunun farkında.



Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: Phoenix Tanrının Düşmanı TIKLA PDF İNDİR !Tanrının Düşmanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Tanrının Düşmanı, Bernard Cornwell

Yorum Gönder