6 Haziran 2023

Vecihi - Kara Tehlike Orhan Bahtiyar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,0 TL
Yazarı: Orhan Bahtiyar
Çevirmen: Orhan Bahtiyar

Vecihi - Kara Tehlike indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Orhan Bahtiyar olan ve İnkılap Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 384 sayfalık Vecihi - Kara Tehlike eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Vecihi - Kara Tehlike ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Vecihi - Kara Tehlike TIKLA PDF İNDİR !

Vecihi - Kara Tehlike Yazarı Kimdir ?

Vecihi - Kara Tehlike yazarı Orhan Bahtiyar 'dır. Orhan Bahtiyar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Vecihi - Kara Tehlike PDF indir oku

Vecihi - Kara Tehlike indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İnkılap Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, 384 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Vecihi - Kara Tehlike TIKLA PDF İNDİR !

Vecihi - Kara Tehlike TIKLA PDF İNDİR !

Gökyüzüne sevdalı bir milli değer: Vecihi Hürkuş.

Vecihi Kara Tehlike, I. Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşı yıllarında yarattığı mucizelerle Kurtuluş Savaşı'na büyük katkı sağlayan, Türk havacılık tarihinin mihenk taşlarından Vecihi Hürkuş'un azmini ve sarsılmayan inancını anlatan belgesel niteliğinde bir roman.
Vecihi Hürkuş, savaş dönemi bilinen adıyla "Kara Tehlike" yıkımın ve imkânsızlığın ortasında mavi gökyüzünde umudu yeşertiyor. Elinizdeki roman, esir düşse de teslim olmamayı şiar edinen Vecihi Bey'in, kadim topraklarımıza gösterdiği sayısız fedakârlığı anlatıyor. Ve, unutuluşa mahkûm edilerek sessiz sedasız ölüme giden bir milli kahramanı…

(Tanıtım Bülteninden)

Vecihi - Kara Tehlike TIKLA PDF İNDİR !Vecihi - Kara Tehlike TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Vecihi - Kara Tehlike, Orhan Bahtiyar

Yorum Gönder