6 Haziran 2023

Sessiz Tanık Agatha Christie Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,6 TL
Yazarı: Agatha Christie
Çevirmen: Çiğdem Öztekin

Sessiz Tanık indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Agatha Christie olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sessiz Tanık eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sessiz Tanık ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sessiz Tanık TIKLA PDF İNDİR !

Sessiz Tanık Yazarı Kimdir ?

Sessiz Tanık yazarı Agatha Christie 'dır. Agatha Christie yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Sessiz Tanık PDF indir oku

Sessiz Tanık indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sessiz Tanık TIKLA PDF İNDİR !

Sessiz Tanık TIKLA PDF İNDİR !
Emily'nin başına gelenler için herkes yaramaz köpeği suçladı. Ama topa basarak merdivenlerden düşen Miss Emily bunun bir kaza olmadığına, akrabalarından birinin kendisini öldürmek istediğine inanıyordu.
17 Nisan'da Hercule Poirot'ya bir mektup yazarak şüphelerini dile getirdi. Her nedense mektup ünlü dedektifin eline 28 Haziran'da geçti... Ama bu arada iş işten geçmiş, Emily ölmüştü...



Sayfa Sayısı: 336

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar Sessiz Tanık TIKLA PDF İNDİR !

20.01.2011

Eh işte

Birinci basım olduğu yazıyor ama bana sanki daha önce okumuşum gibi geldi. Belki kısa öykü şeklinde falan yazılmış olabilir. Sonu sürprizli, ama bazı mantık hataları var. Ve Poirot bazı şeyleri öyle ipuçlarına dayanarak biliyor ki, bazen "Yok artık" diyorsunuz. Gerçi o kültür ve yazıldığı dönem için güncel şeyler olabilir, haksızlık etmeyeyim şimdi...

Sessiz Tanık TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Sessiz Tanık, Agatha Christie

Yorum Gönder