6 Haziran 2023

Bir Safdilin Hatıra Defteri-Modern Klasikler 117 Arkadi Averçenko Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: Arkadi Averçenko
Çevirmen: Mustafa Kemal Yılmaz

Bir Safdilin Hatıra Defteri-Modern Klasikler 117 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Arkadi Averçenko olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Safdilin Hatıra Defteri-Modern Klasikler 117 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Safdilin Hatıra Defteri-Modern Klasikler 117 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Safdilin Hatıra Defteri-Modern Klasikler 117 TIKLA PDF İNDİR !

Bir Safdilin Hatıra Defteri-Modern Klasikler 117 Yazarı Kimdir ?

Bir Safdilin Hatıra Defteri-Modern Klasikler 117 yazarı Arkadi Averçenko 'dır. Arkadi Averçenko yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Bir Safdilin Hatıra Defteri-Modern Klasikler 117 PDF indir oku

Bir Safdilin Hatıra Defteri-Modern Klasikler 117 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Safdilin Hatıra Defteri-Modern Klasikler 117 TIKLA PDF İNDİR !

Bir Safdilin Hatıra Defteri-Modern Klasikler 117 TIKLA PDF İNDİR !

Arkadi Averçenko, 1920'de Bolşeviklerin Kırım'ı istila etmesi nedeniyle İstanbul'un yolunu tutan Rus göçmenlerden biriydi. Bir Safdilin Hatıra Defteri'nde İstanbul'da ve bir sonraki durağı Prag'da geçirdiği günleri anlatır. Aralarında hayatlarında ilk kez geçimlerini sağlamak için çalışmak zorunda kalan soylu ve zengin Rusların da bulunduğu göçmenlerin karşılaştıkları zorluklara odaklanırken İstanbul'u fon olarak kullanır. Hayatın yalnızca göçmenler için değil, yerliler için de çok zor olduğu işgal altındaki İstanbul'un genel atmosferine hiç değinmediği gibi, şehrin güzelliğine ya da barındırdığı tarihi hazinelere de iltifat etmez. Daha çok yabancı nüfusun yoğun olduğu Galata ve Pera civarında yaşayan Rusların ayakta kalma mücadelelerini son derece mizahi bir dille aktarır.

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Safdilin Hatıra Defteri-Modern Klasikler 117 TIKLA PDF İNDİR !Bir Safdilin Hatıra Defteri-Modern Klasikler 117 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Bir Safdilin Hatıra Defteri-Modern Klasikler 117, Arkadi Averçenko

Yorum Gönder