30 Haziran 2023

Türkiye'de Beş Yıl Liman Von Sanders Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,28 TL
Yazarı: Liman Von Sanders
Çevirmen: Eşref Bengi Özbilen

Türkiye'de Beş Yıl indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Liman Von Sanders olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Türkiye'de Beş Yıl eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Türkiye'de Beş Yıl ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Türkiye'de Beş Yıl TIKLA PDF İNDİR !

Türkiye'de Beş Yıl Yazarı Kimdir ?

Türkiye'de Beş Yıl yazarı Liman Von Sanders 'dır. Liman Von Sanders yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Günlük Anı türündedir.

Türkiye'de Beş Yıl PDF indir oku

Türkiye'de Beş Yıl indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Türkiye'de Beş Yıl TIKLA PDF İNDİR !

Türkiye'de Beş Yıl TIKLA PDF İNDİR !
Alman ordusunun Osmanlı kuvvetlerine eğitim ve lojistik hizmeti vermek üzere görevlendirilen Alman Askeri Komisyon başkanlığına atanarak Türkiye'ye gelen von Sanders, Birinci Dünya Savaşı'na girerken Alman ve Türk askerlerinin durumunu, bir barış dört savaş süresi tanıklıkları aktarıyor...

Özgün dilinden çevrilen hatırat, Askeri Tarih Encümeni'nin dipnotları ve Encümenin Düşünceleri ekiyle genişletilerek Birinci Dünya Savaşı okuruna yeni bir perspektif kazandırılıyor...



Sayfa Sayısı: 482

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Türkiye'de Beş Yıl TIKLA PDF İNDİR !

13.12.2018

Yaşayan Tarih

Liman Von Sanders'ın bu anlatısı, Osmanlı'nın, daha içerideki aşiretlerin isyanlarını bastırmakta başarısız olan devletin, neden 1. dünya savaşına girdiğini, bu dönemde ne kadar geri kalmış ve ne kadar muhtaç halde olduğunu gözler önüne seriyor. Kabiliyetinden daha yüksek hırslara sahip olan yöneticilerin, Osmanlı'nın dağılmasında oynadığı rolü gösteriyor. Dönemi anlamak için, kesinlikle okunması gereken bir kitap. Gelişmiş ülkeler ile olan farklarımızı, o zaman bile, anlamak için çok önemli bir kaynak.

Türkiye'de Beş Yıl TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Dünya Günlük Anı, Türkiye'de Beş Yıl, Liman Von Sanders

Yorum Gönder