30 Haziran 2023

Godard Makinesi Merve Yakut Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Merve Yakut
Çevirmen: Merve Yakut

Godard Makinesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Merve Yakut olan ve Dedalus yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Godard Makinesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Godard Makinesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Godard Makinesi TIKLA PDF İNDİR !

Godard Makinesi Yazarı Kimdir ?

Godard Makinesi yazarı Merve Yakut 'dır. Merve Yakut yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Godard Makinesi PDF indir oku

Godard Makinesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dedalus yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Godard Makinesi TIKLA PDF İNDİR !

Godard Makinesi TIKLA PDF İNDİR !

"Merve Yakut, 1970'lerden bugüne uzanan bir aşk ve tutku hikâyesi anlatıyor. Duru ve güçlü bir dille, kolayına kaçmadan, sabırla. Godard Makinesi sinemaya, edebiyata ve müziğe dokunaklı bir saygı duruşu aynı zamanda. Hoş geldin Merve Yakut!"

Murat Uyurkulak

Godard Makinesi ile Merve Yakut bizi sinema ve edebiyatla iç içe geçen bir kurmacaya davet ediyor. Cemşit Somel, filmlerle nefes alıp filmlerle düşünen yönetmen kimliğiyle, okuru sinemanın dünyasında düşsel bir yolculuğa çıkarıyor. "Tutku, hayal kırıklığı, değer" kavramlarını tartışan, metinlerarası ilişkileriyle dikkat çeken bir anlatı sunuluyor okura.

"Roman ve sinema türünü birbirine yaklaştırma denemesi" diyebileceğimiz Godard Makinesi, Merve Yakut'un cesur kaleminden güçlü bir ilk yapıt!

(Tanıtım Bülteninden)

Godard Makinesi TIKLA PDF İNDİR !Godard Makinesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Godard Makinesi, Merve Yakut

Yorum Gönder