30 Haziran 2023

Reisim Çatlı-Bozkurtların Kanunu Ahmet Haldun Terzioğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Ahmet Haldun Terzioğlu
Çevirmen: Ahmet Haldun Terzioğlu

Reisim Çatlı-Bozkurtların Kanunu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Haldun Terzioğlu olan ve Panama Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Reisim Çatlı-Bozkurtların Kanunu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Reisim Çatlı-Bozkurtların Kanunu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Reisim Çatlı-Bozkurtların Kanunu TIKLA PDF İNDİR !

Reisim Çatlı-Bozkurtların Kanunu Yazarı Kimdir ?

Reisim Çatlı-Bozkurtların Kanunu yazarı Ahmet Haldun Terzioğlu 'dır. Ahmet Haldun Terzioğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Reisim Çatlı-Bozkurtların Kanunu PDF indir oku

Reisim Çatlı-Bozkurtların Kanunu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Panama Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Reisim Çatlı-Bozkurtların Kanunu TIKLA PDF İNDİR !

Reisim Çatlı-Bozkurtların Kanunu TIKLA PDF İNDİR !

Abdullah Çatlı… Adını kullanamayacaktı uzun yıllar boyu. Yasaklı kılınmıştı. Hem kendini, hem ailesini, hem de çevresindekileri tehlikelerden korumak için zorunluydu buna. Oysa adı ne büyük mutlulukla konmuştu. 1977… Ankara Ocak Başkanı oldu. Unutulmaz unvanını almıştı artık. "Çatlı Reis…" Çatlı Reis Ülküdaşlarını korudu, kolladı… "Bozkurtların Kanunu" buydu: Destan böyle başlamıştı. 25 Nisan 1990… Haber iletildi Reis'e. "Sana ve ekibine ihtiyacımız var!" "Ekibim değil, Ülküdaşlarım" dedi Reis. "Devletin, milletin derdi için var mısın?" Devlet ve millet söz konusu olduğunda Reis'in görevden kaçtığı, görevi reddettiği ne zaman görülmüştü? Abdullah Çatlı… 12 Eylül 1980 öncesi Ülkücü Hareket'in aktif isimlerinden… Adı pek çok olaya karışmış… Yazdılar… yazdılar… yazdılar… Yazmaya da devam edecekler… Lider diyecekler, karizmatik diyecekler, yiğit diyecekler,ASALA'yı yok eden kahraman diyecekler, harcadılar diyecekler... Destan devam edecek.

(Tanıtım Bülteninden)

Reisim Çatlı-Bozkurtların Kanunu TIKLA PDF İNDİR !Reisim Çatlı-Bozkurtların Kanunu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Reisim Çatlı-Bozkurtların Kanunu, Ahmet Haldun Terzioğlu

Yorum Gönder